The analysis of the state and development of the vegetable oil market of East Kazakhstan
https://doi.org/10.46914/1562-2959-2020-1-3-103-108
Abstract
Keywords
About the Authors
Zh. Kh. KazhievaKazakhstan
Sh. D. Zhailaubayeva
Kazakhstan
References
1. Долголюк И.В., Терещук Л.В., Трубникова М.А., Старовойтова К.В. Растительные масла - функциональные продукты питания // Техника и технология пищевых производств. - 2014. - № 2. - С. 35-37.
2. Евстигнеева Р.П., Звонкова Е.Н., Серебренникова Г. А. и др. Химия липидов. - М.: Химия, 1983. - 296 с.
3. Субботина М.А. Химия жиров: учеб. пособие. - Кемерово: КемТИПП, 2008. -148 с.
4. Сакенова Б.А., Темирова И.Ж. Обеспечение рынка Казахстана масло-жировой продукцией. Состояние и перспективы // Агроинфо. - 2019. - № 108. - С. 35-39.
Review
For citations:
Kazhieva Zh.Kh., Zhailaubayeva Sh.D. The analysis of the state and development of the vegetable oil market of East Kazakhstan. Bulletin of "Turan" University. 2020;(3):103-108. (In Russ.) https://doi.org/10.46914/1562-2959-2020-1-3-103-108