Preview

«Тұран» университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Тузубекова М.К., Таракбаева Р.Е., Оспанова Е.О., Ли А.Н. Қазақстанның тамақ өнеркәсібінің өндірістік қуаты. «Тұран» университетінің хабаршысы. 2021;(2):121-127. https://doi.org/10.46914/1562-2959-2021-1-2-121-127

For citation:


Tuzubekova M.K., Tarakbaeva R.E., Ospanova E.O., Li A.N. Production capacity of food industry in Kazakhstan. Bulletin of "Turan" University. 2021;(2):121-127. https://doi.org/10.46914/1562-2959-2021-1-2-121-127

Қараулар PDF (Eng): 305


ISSN 1562-2959 (Print)
ISSN 2959-1236 (Online)