Дәйектеу үшін:
Жунусова А.А., Кұрманқұлова Н.Ж., Джангельдина Д.И., Қанатова С.К. Қазақстан туризмінің бәсекелестік артықшылықтарын арттыру факторы ретінде іс-шаралық-гастрономиялық туризмді ұйымдастыру моделі. «Тұран» университетінің хабаршысы. 2024;(3):246-257. https://doi.org/10.46914/1562-2959-2024-1-3-246-257
For citation:
Zhunusova A.A., Kurmankulova N.Zh., Dzhangeldina D.I., Kanatova S.K. Model of organizing events and gastronomic tourism as a factor in increasing the competitive advantages of tourism in Kazakhstan. Bulletin of "Turan" University. 2024;(3):246-257. (In Kazakh) https://doi.org/10.46914/1562-2959-2024-1-3-246-257